heresérv műtét?

Lágyéksérvem lett emeléstől 3 éve, akkor azt mondta az orvos, hogy nem kell még műteni, azóta leszállt a herémbe ami egyre nagyobb. Eddig sokszor vissza lehetett nyomni, ez egyre problémásabb, feszülés, növekvő fájdalom, néha hányás, vizelési problémák vannak. Halasztanám az orvoshoz menést amíg lehet, de a család ijesztget hogy komollyá válhat. Mi a véleménye, mit tegyek, nagyon félek a műtéttől, nem akarom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a sérv témában

Kedves Kérdező, részletes kivizsgálás és felkészítés után indokolt a műtét elvégzése. Az idő előrehaladtával panaszai fokozódni, súlyosbodni fognak. Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2014. június 08., 10:09; Megválaszolva: 2014. június 08., 16:10
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus