ujra s érv

Tisztelt doktor úr / nő! Rászántam magam a sérvem megműtésére. Az ultrahangos vizsgálat során / amit privátban végeztettem el/ az orvos megállapította, hogy ez a sérv a 6 évvel elöti epeműtétem következménye akkor becsövezésnél megsértették a hasfalat - természetesen ezt csak szóban közölte- ez orvosi műhiba? És még azt szeretném megtudni, hogy lehet e egyszerre végezni sérv műtétet és zsírleszívást? Köszönettel: Domokos Rita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza sérv témában

Tisztelt Kérdező!

Minden műtéti metszés helyén kialakulhat sérv. Ez egyáltalán nem ritka. Amennyiben a műtéti hegben alakult ki a sérv lehet a műtét következménye, egyéb helyen nem. A zsírleszívás OEP támogatással csak nagyon indokolt esetben végezhető el. Egy műtét során elvégezhető.

Kérdés: 2012. július 04., 09:53; Megválaszolva: 2012. július 05., 22:52
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus