• Csont felszívódás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1998.ban jobb oldali csípőprotézis műtétem volt. 2007 évben medencecsont plastika és vápacsere történt. Az inplantátum "nyakát" a combcsont az első műtétet követően körbe nőte. Pár nappal ezelőtt kórházi ambuláns felülvizsgálaton voltam és az ott készített röntgen képen-amennyiben megbízható - az volt látható, hogy az inplantátum belső oldalán a felső kb. fél hosszon a combcsont felszívódott, eltünt. Felülvizsgálatkor nem is tudatosodott bennem, csak az után, hogy ez egy év alatt következett be, mert előzőleg ez nem jelentkezett. Kérdésem az, hogy hova forduljak egy megnyugtató kontrollra, illetve ha az előbb ismertetett állapot tényleg fenn áll, milyen lehetőség van a probléma csökkentésére. Statikus mérnök vagyok, így fel tudom mérni állapotom súlyosságát és a további romlás következményei. Előre is köszönöm segítségüket.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csípőprotézis témában

        Vizsgálat nélkül, illetve a röntgenfilmek ismerete nélkül nehéz megfelelő választ adni Elmondása alapján amit tanácsolni keresse fel korábbi operáló orvosát, aki eldönti, hogy el tudja-e végezni a megfelelő revíziós csípőprotézis beültetést esetleges csontpótlással, vagy elirányítja Önt egy olyan intézetbe, ahol rutinszerűen végeznek ilyen beavatkozást.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 18., 12:22; Megválaszolva: 2011. december 20., 19:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés