• Hirtelen hangulatváltozás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Én egy 20 éves tanuló vagyok! Kapcsolatban vagyok 21 éves barátnőmmel már több mint fél éve! A barátnőmnek nagyon hirtelen hangulatváltozásai vannak! Egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor ideges, nem foglalkozik senkivel és semmivel és a hasát fájlalja! ( a gyomrát) Hosszú órákig nem is szól hozzám, csak ha kérdezem válaszol. Amúgy más napokon boldogok vagyunk, szeretjük egymást... csak van egy hónapban pár ilyen napja! Ennek mi az oka?Ilyenkor nekem mi a teendőm? Mivel lenne neki jobb? Mit csináljak? Kérem mi előbbi válaszát, mert úgy érzem ilyenkor valamit tennem kell! Előre is köszönöm! Tisztelettel: Máté

        Dr. Diószegi Judit válasza a hangulatváltozás témában

        Kedves Máté! Ha a leírt hangulatváltozások a menstruáció előtti hétben jelentkeznek, akkor lehet a hormonális eltérések magyarázzák. Egyébként okozhatja sok stressz, szorongás, esetleg hangulatzavar. Meg kellene beszélniük egyéb, nyugodt hangulatban, hogy ha bármelyiküknek problémája, rossz kedve van, akkor a másik fél mit vár el, mit tegyen, miben segítsen. De a gyakori hasi problémák hátterét ki kellene vizsgáltatni háziorvos által.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 26., 21:15; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés