• Imbolygás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 2009.szeptemberétől szedem az Aurorix 300mg-os gyogyszert, kétszer fél szemet, pánikbetegségre és depreszzióra.Hatása elmegy, de nem az igazi. A lábamban(combomban)érzek ilyen imbolygó, bizonytalanság érzetet.Van mikor beveszek egy 0.25 mg xanaxot, és akkor ugyahogy jobb.De borzasztó érzés, és nem igazán tudom az okát.Általában ha be, bemegyek egy helységbe(bev.közp.)erőssebben érzem.Nem tudom az okát! Milyen vizsgálatokat kellene elvégeztetnem! Előre is ködzönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás témában

        Kedves Kérdező!

        Az, hogy a panasza szorongásoldóra javul, illetve erősebben érzi ha bizonyos helyekre megy, a probléma pszichés eredetére utal. Azt javaslom, hogy kezelő pszichiáterének számoljon be róla, ha szükséges, és egyéb eredetűenk tartja orovsa, akkor ő fog kérni ideggyógyászati vizsgálatot.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-03-15 15:18:16; Megválaszolva: 2010. március 15., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: