• Depresszió? Nem tudok koncentrálni

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor Úr/Nő!

        21 eves egyetemista lany vagyok. Eszre vettem hogy nem birok koncentralni ugy a dolgokra mint regen. Ha csinalok is valamit 100 fele van az agyam. Mindig almodozok, mindig azt hiszem hogy rolam beszel mindenki ahova megyek(mondjuk ezt regebben is hittem). Kontrolalni akarom az erzeseimet es nem ugy csinalom a dolgokat ahogy szeretnem. Sokszor azt csinalom amihez nincs kedvem es en sem ertem hogy miert. Vagy vannak olyan dolgok amiket nem csinalok azert hogy ne tortenjen valami rossz. Szokott nagyon gyorsan verni a szivem, felzaklatom magam pedig nincs miert. Nincs semmi ami igazan erdekelne, ami lekotne. Mintha csak ugy lennek a vilagban, sokszor nem erzek semmit vagy inkabb elnyomom az erzelmeimet.Ki ert engem?! szoktam hisztizni is. Ha "tombolok" akkor gondolkodok hogy tenyleg ideges vagyok vagy csak teszem magam. Ram szoktat torni idegrohamok hogy harapom a kezem. Felelmekkel elek es ez nem jo. Mindig azt gondolom hogy mi lessz ha "ez'' megtornekik, mihez fogok kezdeni meg ilyen hujesegek.

         Valaszat elore is koszonom!

        Tisztelettel...

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátrai probléma témában

        Kedves Levélíró!

        Többféle kórképre is utalhatnak a tünetei. Depresszió járhat koncentrálási zavarral, levertséggel, ingerlékenységgel, örömképesség hiányával. Szorongásra is utalhat az ingerlékeny hangulat, félelmek, pánikrohamra az erős szívdobogás érzés. Kényszergondolatok lehetnek a leírt gondolatok (rosszak, melyek megtörténésétől fél) és az, hogy bizonyos dolgokat azért nem tesz meg, hogy ezek meg ne történjenek. Részletes vizsgálat nélkül azonban nem lehet pontos diagnózist felállítani. Keressen fel pszichiátriai szakrendelést.


        Dr. Diószegi Judit, pszichiáter
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-05 18:38:06; Megválaszolva: 2010. március 05., 18:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rendszeresen gyógyszert szed?
        Pár kattintással ellenőrizheti szervezete magnézium szükségletét.
        Tiszta orrok, nyugodt napok