• Antidepresszáns

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszadó!

        Pár hete szedek antidepreszánst és van még néhány kérdőjel bennem! Egyrészt azt olvastam, hogy veszélyes alkhollal keverve. Én nagyon ritkán, családi ünnepekkor szoktam inni egy kis bort, vagy likőrt. Ez a kis mennyiség is befolyásolja a gyógyszer hatását? Ugyanez lenne a kérdésem a koffeinnel kapcsolatban, ihatok e kávét a gyógyszer mellett?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a antidepresszáns témában

        Kedves Kérdező!

        Alkoholt alkalomszerűen se igyon, a kávét illetően is léphet fel gyógyszerkölcsönhatás, próbálja meg kihagyni, ha vérnyomásesés, fejfájás lép fel,   fogyaszthat egy gyenge kávét


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-12 10:42:19; Megválaszolva: 2010. február 12., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: