• torokköszörülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Két hét múlva viszem a lányomat (4, 5 éves elég érzékeny, ragaszkodó kislány) pszichológushoz, mert köszörüli a torkát. Voltam vele fül-orr gégésznél, Ő mindent rendben talált nála. Azt is mondta biztos, nem asztma, mert ez torokból jön (szerinte csak rossz szokás). Aggódom, mert nem tudom valóban csak rossz szokássá vált e vagy pszichés okai vannak?. Van, hogy csak párszor köszörüli a torkát egész nap és van amikor szinte folyamatosan. Sokszor nem is lehet szó nélkül hagyni, mert annyira zavaró. Tudom, hogy jobb nem rá szólni, de tényleg nagyon idegesítő, és nem durván szólunk rá, csak próbáljuk neki elmagyarázni, hogy ez milyen kellemetlen. Úgy vettem észre, hogy ha bele merül a játékba szinte nem is csinálja. Este lefekvés után még mielőtt kimennék, az ágyban beszélgetünk, énekelünk, ilyenkor egyáltalán nem csinálja. Azt is észre vettük, hogy ha csak kettesben vagyok vele, vagy a párommal van, sokkal kevesebbszer csinálja mintha hármasban vagyunk. Szeretném megkérdezni, hogy addig is van e valami amivel segíthetnék neki, hogy leszokjon róla. Esetleg van e homeopatiás szer amit kipróbálhatnánk, vagy más alternatívát tudna e ajánlani? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező!


        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-02 10:17:28; Megválaszolva: 2010. február 02., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: