Depresszió, látászavar

Tisztelt Doktor úr/nő. Én egy 14 éves fiú vagyok.Elvileg pánikbeteg, és depressziós is bár ezt csak a nővérem és anyukám mondta akik már átélték ezeket.Ez az betegség egész fél éve kezdődött, mikor még energiaitalokat fogyasztottam.egyszer kicsit sokat ittam (3-at azt hiszem) és hirtelen elkezdett nagyon gyorsan verni a szívem.Ekkor ezeket elmondtam a szüleimnek, elmentünk kivizsgálásra (féléve) CT, cukorvizsgálat, kardiológia, szemészet, fülészetcsontsűrűség minden ami létezik.és nem találtak semmit csak a vérnyomásom magas ami eddig is magas volt. Azóta nem merek inni egy olyan üdítőt sem a miben koffein van látászavaraim vannak nyomást érzek a fejemben. Amikor a látászavarral elmentünk oroshoz azt mondtzák a vérnyomás nem befolyásolja és nincsen semmi baj. Mindig azt hiszem h agyvérzést fogok kapni meg h epilepsziás vagyok éppen amit olvasok az a bajom. Anyukámnál is ez volt sok kávét ivott és utána lett depressziós.Számítógépfüggő is vagyok a nap 24 órájából 8-9 et biztos gépezek.Ettől is lehetnek gondok? Előre is köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pszichiátria, pánik szindróma, koffein, depresszió témában

Kedves Kérdező!

A fokozott energiaital fogyasztás egy egészséges ember szívét is "felpörgeti". Az energiaitalokban a koffeinen kívül egyéb ártalmas összetevők is lehetnek, ezért a továbbiakban is tartózkodjon a fogyasztásuktól.

Egy pszichiáter szakembert viszont érdemes felkeresni, hiszen örökölte a genetikai hajlamot a pszichiátriai betegségek kialakulására, és jó lenne, ha a diagnózist szakember mondaná ki, és a megfelelő kezelést is ő tudná elindítani.

A számítógépezéssel az a probléma, hogy egyrészt a szemet is károsíthatja megfelelő védőlencse alkalmazása nélkül, másrészt a társas kapcsolatok is beszűkülnek, ha minden szabad idejét a gép mellett tölti. Próbáljon meg a számítógépezés helyett más szabadidős elfoglaltságot keresni, inkább a barátaival beszélgessen, sportoljon, sétáljon, stb.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 01., 09:19; Megválaszolva: 2009. július 01., 09:19
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Emlékezet kiesés?
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám