• Pornofuggoseg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        19 éves nő vagyok egy éve vagyok együtt 21 éves párommal.heti 3-4 alkalommal szeretkezünk kb sokszor fáradtságra hivatkozva nincs kedve.kb egy hónapja derült ki hogy rengeteg pornót néz pl. Én a szobában fekszem ő el.egy wcre vagy zuhanyozni és közben nézi utána pedig nekem azt mondja fáradt nincs kedve.stamon kertem azt mondta hogy többet nem nézi és engem kivan stb.szerintem az beteges és nem normális hogy nem velem sexel hanem a wcbe pornót néz én pedig a szomszéd szobában fekszem .azt mondtam ha megegyszer nézni fogja szakitok vele én ezt nem tudom elfogadni.errol szeretném a véleményét kerni.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a pornó függőség témában

        Tisztelt Kérdező, A pornófüggőség - pont a függőségből adódóan- nem szüntethető meg azonnal. Kialakult egy automatizmus, ami valóban eltereli az érintettet a párkapcsolattól a média által kínált képek, videók felé. Egy jó kapcsolatban is nagy türelemmel lehet elérni, hogy ez változzon. Azt persze meg lehet érteni, ha Ön azt mondja, hogy ezt nem tudja elfogadni, ezzel együtt nem tudja a párját vállalni. Ha így lenne, ezt pedig neki kell megértenie. Léteznek egyébként terápiás módszerek a pornófüggőség kezelésére, de ezt csak a párja döntheti el, hogy akar-e ilyen segítséget igénybe venni, ő is ilyen súlyúnak látja-e a problémát. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. április 20., 12:58; Megválaszolva: 2020. április 25., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: