• Pszichés betegség, leszázalákolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Néhány napja kérdeztem Öntől, milyen pszichés betegséggel lehet legnagyobb és legjobban fizető leszázalékolást elérni.(Ha már ennyi időt, pénzt és energiát áldoztak a csitri hülye gyerektől kezdve a radikalista vénségekig egész Európán keresztül, vagy inkább világon, akkor fizessék a maximumot azért amit műveltek.) Választ kérdésemre nem kaptam, csak kitérőt. A hivatalos menetével is tisztában vagyok. A pszichiátriára - természetesen törvénytelenül - már bejuttattak, de "törvények" ugye csak magamfajtára vonatkoznak. Akkor még próbáltam ellene tenni, mert nem akartam elhinni, hogy az én életemet már 6-8 éve leírták ennyi volt. De én ugye egymagam vagyok, amit lehetett már - elnézést a kifejezésért - szétbasztak és lenyúltak a 0-24-es monitorozásuk során. "Procedurájukkal" mára már tisztában vagyok. (Első osztályú, mindegyik gittegyleté! Hatalmas gratuláció az összes machinatív, kontrollmániás pszichopatának!) Szóval, ha már fizettem a válaszért, szeretnék választ kapni a kérdésemre: Milyen "pszichés betegség" illetve betegség kombinációkkal lehet féreghálókból legnagyobb mértékű leszázalékolást és összeget kihúzni? A köztük létezés nem megy, soha nem is ment, úgyhogy kérem válaszoljon egyenesen. Tisztelettel

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a leszázalékolás kezdeményezése témában

        Tisztelt Kérdező, A zárójelentéseit és egyéb ambuláns igazolásait benyújtva tud kezdeményezni leszázalékolást a háziorvosánál. Ha ő ezzel egyetért, ő fogja elindítani a folyamatot. Nincs mód ettől független diagnózisokkal eljárást kezdeményezni. Továbbra sem tudok erre más választ adni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. december 27., 18:06; Megválaszolva: 2020. január 08., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos