• Magas Szeratonin szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni hogy a szeratonin szintem 52 es lett a normál tartomány 0-25. Mi lehet ennek az oka illetve mit lehet ellene tenni.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a serotonin témában

        Tisztelt Kérdező, Az, hogy mi lehet az oka, az további vizsgálatokat igényel. Háziorvosához érdemes fordulni ez ügyben. Mivel a serotonin nem jut át a vér-agy gáton, a vérben / vagy vizeletben / talált magasabb érték önmagában nem jelenti azt, hogy bármiféle pszichés hatással számolni kéne. A központi idegrendszerben egyébként a serotonin alacsony szintje szokott pszichés problémákat / depressziót, szorongást/ okozni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 22., 16:46; Megválaszolva: 2019. február 05., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: