Remotivextra után szedhetem az ssri antidepresszánst?

Kedves dr. Nő! Szorongásos, pánikos, középsúlyos depressziót állapított meg a szakorvos nálam. Floxet 20 mg ssri antidepresszánst írt fel. Elfelejtettem neki mondani, hogy én 3 hétig szedtem a remotiv extra 500 mg-os orbáncfűves kapszulát, de sajnos nem volt elég hatékony. Azt szeretném kérdezni, hogy szedhető e a floxet a remotiv után rögtön, vagy esetleg várni kell vele pár napot hetet? Köszönöm a választ!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Gyógyszerváltás témában

Tisztelt Kérdező,

Nem kell várni, lehet váltani egyikről a másikra.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2017. augusztus 18., 13:07 ;Megválaszolva: 2017. augusztus 21., 18:00
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mirtazapin Sandoz csökkentés
Szorongásos deprsszió
Tisztelt Doktornő! Fél éve kezdődött nálam a szorongás.Eleinte próbáltam gyógyszer nélkül leküzdeni, de sajnos csak rosszabb lett. A...
gyógyszer váltás
Tisztelt Doktornő! Mirzaten 15 mg-ról váltok gyógyszert dulodet 15mg-ra. Az orvosom /akit nagyon szeretek, / szabadságon van és nem szeretném...
Váltás
T. Doktor Úr/Nő! 4 éve Seropramot szedek. Pszichiáterem javaslatára - mivel ismét előjöttek pánikrohamok, szorongások, - frontint írt fel, napi 3...