mi tevo ledyek

harom nap egymasutan rosszul lettem, siro gorcs jott ram, a szam kezdett remegni, es olyan volt mintha lelasittotak volna es semmi erom sem volt a sziv tajekan nyilalas es a mellkasomra mintha egy kovet ratenenek alig kapok levegot ez volt szombaton.Vasarnap megint rosszul lettem es ra 10 percre a szivemtol mintha az aram a balkaromon vegig futott volna es az ijjaim teljesen begorcsoltek, voltam orvosnal a surgosegin es azt mondta sziv ideg masnap a csaladi orvos azt mondta kalcium venaba adtak, de az ujjaim meg mindig ugy maradtak, hetfon megint rosszul lettem bementunk a surgosegire kaptam gyogyszereket az ujjaim egy kicsit alakultak, de ma mar megint begorcsoltek

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza pánikroham témában

Kedves Kérdező!

Nem említi, hogy a családorvos csinált-e vérképet éslaborvizsgálatot. Azt gondolom, hogy ezeket feltétlenül meg kellene csinálni, hogy kiderüljön, hogy minden rendben van a szervezetében, mivel kalciumhiány vagy más ion hiánya is okozhat görcsös tüneteket. Ha nem testi oka van a tüneteknek, akkor keresse fel a helyi pszichiátriai gondozót, és mondja el ott a panaszait. A kolléga felméri az állapotának súlyosságát és ennek megfelelő kezelést fog elrendelni.

Kérdés: 2012. október 03., 17:20; Megválaszolva: 2012. október 05., 10:50
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Roham ellen
Kedves Doktornő! 18 éves vagyok pánikbeteg. 1 éve kezdődött újra a pánikbetegségem 12 evesen lette az 14 re kigyógyultam. Majd pszichiáter...
Pánikbetegség, szorongás
Tisztelt Doktornõ! Elsõdleges hypertôniábn, és pánikbetegségben szenvedek. Szívritmuszavarom miatt volt Holter vizsgálat, szív ultrahang, EKG. Azt...
szívprobléma vagy pánikbetegség?
Tüneteim a következők: hirtelen fellépő belső feszültség, erős szívdobogás érzés, haláltól való félelem, gyengeség. Általában olyankor...
Pánikroham terhesség alatt
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 36 hetes terhes vagyok. Múlthét pénteken be kellett mennem a kórházba, mert az hittem hogy megindult a szülés. Akkor raktak...
Ez is csak egy kényszergondolat?