• Aggodalom a nővéremért

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem, Uram! A nővérem évek óta pszichiátriai kezelés alatt áll.Súlyos depressziót, szorongást állapítottak meg nála.Rengeteg féle gyógyszert kapott már, de egyik sem segít, jelenleg is a teljes összeomlás szélén áll. Az öszes párkapcsolata tönkrement, barátságai szintén.Néha teljesen kiakad, hisztériás rohama van és többször felvetette az öngyilkosság lehetőségét.Egyetemet végzett tanárnő.nagyon aggódom érte, és nem hiszem el, hogy nem lehet semmit tenni, hanem néznünk kell, hogy teljesen tönkre megy, hiába jár pszichológushoz és szedi a gyógyszereket. Az a kérdésem, hogyan tudnánk segíteni rajta? Hová vigyük, kihez, milyen kezelésre? Nagyon várom válaszukat, remélem tudnak ötletet adni, mert már nem tudjuk, mit tegyünk.

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Nehéz igy tanácsot adni, hogy nem ismerem a beteg állapotát, és a tüneteket pontosan. Több helyre lehet fordulni. A Thalassa ház (neten talál útmutatást) például egy megfelelő terápiás hely lehet, de tudom javasolni a Tündérhegyi Nappali Kórházat is. Ahogy leveléből kiveszem súlyosabbak a tünetek ezért javaslom olyan terápiás helyek kipróbálását, ahol kórházi, és pszichiátriai háttér is van. A kezelés biztosan hosszú, türelem kell hozzá.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 08., 15:41; Megválaszolva: 2012. február 10., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: