Lassú vizelés

Jó napot kívánok! Kb 1-2 hónapja észrevettem, hogy a vizelés intenzitása kb a felére esett vissza, nem olyan erős mint volt, így néha 1 percet is eltöltök vele mire kiürül a hólyag. Gondoltam már rá hogy esetleg húgykövem van, más nem jut eszembe. A másik, ez már régebb óta fennálló probléma (5-6 hónapja), hogy vizeléskor szúró fájdalmat érzek. Remélem egyik betegség sem komoly, legalább is gyógyszerrel megszüntethető, mindenképp ki szeretném vizsgálni magam de gondoltam először ide írok. Köszönöm a válaszukat. Zsolesz

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza a lassú vizelés, fájdalom témában

Kedves Kérdező! Az is elképzelhető, hogy "kettő az egyben" esete áll fenn magánál. Azaz valószínűleg vmilyen húgyúti fertőzése lehet. Ez korlátozódhat csak a húgycsövére, de akár terjedhet feljebb is. Szükséges tudni volt-e az utóbbi időben (fél év) új szexuális kapcsolata, mert akár egy triviális trippere is lehet (az időfaktorokat nézve...). Mindezekre innen nem lehet válaszolni, mindenképpen forduljon urológus szakorvoshoz, ahol is egy egyszerű vizsgálattal megállapítható, hol a baj Önnél. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]

Kérdés: 2011. november 01., 17:47; Megválaszolva: 2011. november 03., 00:26
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy...
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR