Prosztatamasszázs kellemetlen tünete

Tisztelt doktornő! Sajnos kipróbáltam a prosztatamasszázst és azt hiszem kisebesedhetett a végbelem. egy idő után fokozódott a libidóm, aztán pedig a normálisnál alább esett és fura enyhén égő érzést tapasztaltam, (még most is, bár már nem annyira) továbbá maszturbálás közben a péniszem egy bizonyos "ponton" lelankad és szinte összezsugorodik aztán visszaáll a normálisra és. a heréim teljesen felszöknek. Az ejakulációt pedig neheziti valami 2s érzés ami olyan mint ha elmennék, de mégsem sikerül. Még annyit szerettem volna megtudni, hogy mivel sokat ülök lehet ez a kiváltója annak, hogy már jóideje kevesebb az ejakulátum? az utolsó pár lüktetésnél mint ha nem jönne ki a péniszemen és nem is spriccelek olyan messzire. Gyakori vizelési ingerem is van ami nehézkes, lassú folyású. Megpróbálkozzak a Saballo-val? Mint jó férfi is zavar ez de talán betegség állhat emögött, gondoltam megkérdem.:) Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a prosztatamasszázs témában

Kedves Kérdező! Ahogy említettem volt, erős a gyanú, hogy a prosztata és környezete a probléma forrása. Keressen fel egy urológust! A végbele nem kisebesedett meg a masszázstól, ezt bizton állíthatom. A kevesebb ejakulátumnak két oka lehet, vagy lezáródtak a mirigykivezető csatornák, vagy a hólyag felé is távozik ondó, melyet az első vizeléskor kiürít. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 28., 22:45; Megválaszolva: 2011. október 29., 23:32
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy...
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR