• Prosztatagond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Voltam a város urologus főorvosának maszek rendelésén. Megalapította, hogy nincs prosztata problémám. Elküldött ct-re, nemigondozóba, vérvizsgálatra. Minden leletem negatív lett. A gondom, az hogy hirtelen kell pisilnom és akkor gyorsan wc-re kell mennem. Reggelig kibírom de, akkor sietnem kell. Nem csíp a vizeletem néha rendesen sok néha kevés. Talán amikor hideget érzek, akkor kell gyorsan wc re mennem. A professzor úr azt mondta egészséges, vagyok és ez a korral, jár.1.5 éve jelentkezett ez a gond és napi szinten szenvedek vele. Nem tudna tanácsot adni mit tehetnék a gyógyulásom érdekében

        Dr. Merth Gábor válasza a prosztata témában

        Kedves Kérdező! Lenne nekem is néhány kérdésem, mielőtt válaszolnék: Masszázs utáni vizeletből illetve ondóból történt-e tenyésztéses vizsgálat (azaz nem csak "menjen el pisilni egy pohárba, majd adja oda az asszisztensemnek" jeligére készült-e vizelet vizsgálat. Ha esetleg nem tudja, mi az a masszázs utáni vizelet, higgye el, nem történt...). A nemi gondozóban esetleg történt speciális kórokozók irányában is vizsgálat? CT? Milyen megfontolásból készült CT felvétel? Ez mit írt le? Szexuálisan aktív gondolom, így felmerül a kérdés, az utóbbi 2 évben volt-e/van-e új partnere? Válaszait köszönöm!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 18., 13:51; Megválaszolva: 2011. május 23., 22:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: