• Mire utalnak a PSA értékek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most kaptam kézhez a 2 héttel ezelőtt végzett laborvizsgálatom eredményt. A tPSA érték: 0,27 ug/L (<2); A fPSA/tPSA érték: 0,15 - (>0,19) L A doktor úr javasolja a félév múlva történő PSA kontrollt. Mire utalhatnak ezek az értékek?

        WEBBeteg szakértő válasza a PSA érték, PSA témában

        Semmire, az Ön PSA értéke teljesen normális. A PSA ráta pedig csak akkor nyújt támpontot, ha a PSA szint 4 fölött és 10 alatt található. Véleményem szerint elégséges évente járnia kontrollra, miután elérte az 50 éves kort.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 25., 10:59; Megválaszolva: 2011. április 04., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés