prosztata masszázs

Az iránt érdeklődöm, hogy a végbélben végzett masszázs valóban jó hatással van-e a prosztatára? Mivel tudom (önkielégítés során tapasztaltam) hogy nálam a végbélbe hatolás erős szexuális ingerlést okoz, nem orvossal, hanem "amatőr" hölggyel végeztetném, aki előtt az esetleges magömlést sem szégyellném. Ha pozitív választ kapok Öntől, mit mosdjak majd neki, mennyi ideig, milyen erősen masszírozzon, mire figyeljünk oda? Köszönöm szíves válaszát.

Dr. Boros Miklós válasza prosztata témában

Tisztelt Kérdező!

Az Ön esetében a prosztata masszázsnak nem orvosi javaslata van. Örömszerzés céljából a személyi higiénia betrtásával persze végezheti, de nem a prosztata gyógyítása a cél.

Kérdés: 2011. március 19., 13:50; Megválaszolva: 2011. március 21., 21:29
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
Műtét utáni szövődmény, prosztata...
Tisztelt Doktor Úr! Megpróbálom rövidre fogni apukám történetét. 2019.09.18-án gerincérzéstelenítésben térdprotézis beültetés történt....
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Hugy csó panaszai, proszta betegségek
Jó napot kívánok! A hugy cső nyillásom vége néha viszket, néha pedig bele is nyillal enyhén, de nem fáj vizelés közben, nem szúr, és nem véres...