• Prosztata túltengés II.stádium

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Párom nagy nehezen elárulta, hogy nehezen megy a vizelés. Éjszaka gyakran felkel, de az ürités nehézkes és nem teljes. Elment az urológushoz, ahol tapintással és ultrahangos vizsgálattal megállapította az orvos a prostata túltengés II. stádiumot. Irt fel gyógyszert ami használ is, de ha már egy hétig nem szedi a probléma előlről kezdődik. Kérem a tanácsát, hogy hova kellene még fordulni teljes kivizsgálásra és ez a II.stádium mit rejt magába. Segíteni szeretnék neki. Köszönettel

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a prosztata hiperplázia témában

        A jóindulatú proszata megnagyobbodásra szánt és írt gyógyszerek nagy része tartós therápiát jelent, állapotromlás esetén (pl. teljes vizelet rekedés)műtéti megoldás is szóbajön. Véleményem szerint kontroll vizsgálatra érdemes menniük, a gyógyszert felíró orvosukhoz.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 16., 15:11; Megválaszolva: 2011. március 20., 18:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés