Prostamol

Prostamol uno-t szedek idestova 3 hónapja, sajnos eddig még nem hozott eredményt. Esetleg nincs olyan orvosság ami hatékonyabb? Még ha vény köteles az sem lenne baj. Melox ep-t kb. két és fél éve szedem a gyógyszerész már jelezte hogy váltani kéne, de csak olyat tud ajánlani ami sokkal drágább és nem ad rá garanciát hogy jobb lesz, mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kocsis István válasza prosztata témában

Tisztelt Olvasónk!

A Prostamol Uno hatása fél évi szedés után jelentkezik, ami nagy prosztatájú idősebb betegeinknél a vizelet sugár kis javulását jelenti. Önnek inkább egy gyógyteát, a kisvirágú füzikét ajánlom. Javasolt adagja: reggel-este 2, 5 dl.

Kérdés: 2011. február 05., 19:45; Megválaszolva: 2011. február 15., 17:57
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR