Prosztata

Jó napot. megint én. kaptam cifránt a prosztata gyuladásra és amióta használom jobban fáj a hasam téjékán, meg lejjeb.De nem egyfolytában az baj? 500 mg os szedek napi kettőt. MEnnyi ídő míg elmúlik? köszönöm Válasz:2010-09-08 10:29:56 Kedves Kérdező! Mivel nem csatolta az előzményeket, így a korábbi leveleit nem tudom elolvasni, de gondolom, már levelezett valamelyikőnkkel a szakértők közül a témában. A prosztatagyulladás nem oldódik meg egyik napról a másikra, véleményem szerint nem az antibiotikum miatt fáj a hasa, hanem az még a gyulladás következménye, ami a jelek szerint további kezelést igényel, sajnos az sem derül ki, hogy mióta szedi, és mennyi ideig kell még szedni, a pontosabb válaszhoz ezeket jó lenne tudni. Jó napot. 1, 5 hónapja fáj elmentem orvoshoz, elküldött tenyésztésre. 10 napja derült ki kb, hogy prosztata gyulladásom van, de az orvos gyanakodott rá már. 6 napja Szedek 500mg os cifránt 10 napig, és utána 250 mg ost kel Szednem 10 napig 2, 5 hét múlva kontrol 20 éves vok., rremélem elmúlik gyorsan, mert hullik a hajam is és lehet hogy ez miatt is. olvastam, hogy ez miatt is hullhat haj. mit tudnék tenni, hogy gyorsabban múljon el? antibiotikum mellett? MIndent Szeretnék tudni, ami fontos erről, amit külön ki kell emelni erről stb.kérem segitsen mErt tiszta ideg vok ez miatt is.köszönöm:) köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a prosztata témában

Kedves olvasónk! A kisvirágú füzike tea fogyasztása megpróbálható, kerülje az emelést, a kerékpározást, kocogást, hosszas ülést, rázkódást. Míg meg nem gyógyul, ne létesítsen aktust. És persze ezek mellett szedje az antibiotikumot, emellett fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő gyógyszer is szedhet, urológusa vagy háziorvosa tud önnek megfelelőt javasolni.

Kérdés: 2010. szeptember 09., 15:55; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 10:12
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy...
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR