• Gesztenye nagyságú és tarajos prosztata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A férjem volt prosztataszürésen és megállapitoták hogy gesztenye nagyságú és tarajos mit jelent ez a meghatározás? A Dr-nő gentosz cseppet javasolt neki, de az nem lett jó következő vizsgálatkór már nem mondott semmit. KÉRDÉS: mi a megoldás? mit tegyünk?

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Tisztelt Kérdező!

        A panaszok ismerete nélkül nehéz választ adni. A kismértékben megnagyobbodott (gesztenyényi) prosztata leggyakrabban vizelési panaszokat okoz. Gondolom az urológiai vizsgálat során történ PSA meghatározás is, amennyiben ez az érték nem emelkedett, meg lehet próbálni más, recept nélkül kapható gyógyhatási készítményekkel, panaszok fennállása esetén azonban érdemes a kezelőorvosnál jelentkezni.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-01 22:25:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy epehólyag(polip miatt eltávolítva),és egy aranyér műtétem.. Most újabb hasi ultrahang...