A prosztata visszanõ

Tisztelt Doktor Ùr! Az elérhetõ internetes irodalom szinte mindent leír a prosztata mūtéttel kapcsolatban, ez azonban arra lennék kíváncsi, reális félelem-e az, hogy a mūtéti beavatkozás után a prosztata újra kórosan megnõ. Hasonló a kérdésem a hólyagnyaki bemetszéssel kapcsolatban is. Elõre is köszönömválaszát. Géza

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztata témában

A transurethralis prosztatareszekciót követően a prosztata újranövekedésére kicsi az esély, de nem kizárt, főleg akkor történhet meg, ha a reszekció csak részleges.

A hólyagnyakbemetszés nem csökkenti a prosztata térfogatát.

Kérdés: 2018. március 04., 15:54; Megválaszolva: 2018. március 04., 16:53
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
Hugy csó panaszai, proszta betegségek
Jó napot kívánok! A hugy cső nyillásom vége néha viszket, néha pedig bele is nyillal enyhén, de nem fáj vizelés közben, nem szúr, és nem véres...