• Jobb oldali here fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr, 2 éve fordultam urológushoz jobboldali herefájdalommal amely hoszabb ülés alkalmával erősödött. Más urológiai panaszom nincs (vizelés stb... rendben). Az ultrahangos vizsgálat alkalmával nem talált semmi elváltozást a herékben. Gyulladás csökkentőt írt fel ami segített, majd elmúlt es néha visszajött a fájdalom. Most ismét elmentem urogológiai szakrendelésre ezzel a problémával. Ultrahanggal megvizsgálta a prosztatám és prosztata körüli erek duzzadtak, gyulladásra utalnak. Majd vizelet mintát vett aminek negatív eredménye lett, nincs baktérium. A jobb mellékherém tapintásra érzékeny volt de más elváltozást nem találtak. A doktor természetes anyagokból készult prosztata gyulladás csökketnő hatású készítményt írt fel amely valoban segített, de még ennek ellenére van, hogy visszatér a kényelmetlen fájdalom. A doktor azt mondta, hogy semmi probléma nincsen, a fájdalom ha előjön vegyembe a gyógyszert amit felírt és kész. Azt mondta, hogy a gyulladás a prosztatából ered és irritálja a jobb mellékherét, de további drasztikus megoldás nincs és nem is javasol. Szeretném a szakvéleményét kérni, hogy merre tovább, mert számomra még mindig nem világos, hogy mi okozza a gyulladást és mi lehetne a végleges megoldás ennek a megszüntetésére?

        Dr. Papos István válasza a Mellékheregyulladás témában

        A prosztatagyulladás valóban okozhat ilyen panaszokat, javaslom, hogy az urológus által javasolt gyógyszereket szedje.


        Kérdés: 2015. november 23., 19:09; Megválaszolva: 2015. november 23., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Megpróbálom rövidre fogni apukám történetét. 2019.09.18-án gerincérzéstelenítésben térdprotézis beültetés történt. Műtétet követően második nap, teljesen lezsibbadt deréktól lefelé, de az egy nap alatt elmúlt,...