Prosztata stent

T.Dr.Árki Ildikó! Itt a "Webbeteg" oldalán olvastam, hogy létezik ilyen eljárás(stent beültetése) a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésére.Tudom, hogy Magyarországon nem terjedt el, ennek ellenére van-e valaki aki foglalkozna vele? Valamint milyen mellékhatásai lehetségesek a kezelésnek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza stent témában

Tisztelt Kérdező!

A prostata stentekkel kapcsolatban sajnos nincs gyakorlatom, lévén nem vagyok urológus. Az alábbi oldalon talál információt a kérdésével kapcsolatban: http: //www.prosztata-megnagyobbodas.hu/a-prosztata-joindulatu-daganatanak-minimal-invaziv-es-endoscopos-kezelese.html

Köszönöm a bizalmat, remélem a küldött ismertető anyag segítségére lesz, érdemes lenne még egyetemi klinikai urológiai szakambulancián (pl. Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika) érdeklődni. Minden jót kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. augusztus 27., 16:19; Megválaszolva: 2015. augusztus 29., 17:08
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR