• Fertőző a prosztatitisz betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nekem egy olyan problémám van, hogy egy pár hónapja vagyok együtt a barátommal, és nem mondta el, hogy prosztatitisz nevű betegséget állapítottak meg nála már egy éve lassan, csak a papírjaiból olvastam el titokban. Ez befolyásolja a nemi életet? Ez nemi betegség? Okozhat meddőséget a ferfiaknál? Mik ennek a következményei? Sajnos én nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, és nyugodtabb lennék ha valakitől megtudnám a ezeket, mert ő még nem árulta el nekem.

        Dr. Merth Gábor válasza a krónikus prosztata gyulladás témában

        Azt javaslom Önnek, egyszer kezdjen beszélgetést erről partnerével, említse meg aggodalmait (a párjáért, magáért, vagy pontosan mi miatt is aggódik? ), tegyen fel kérdéseket, és ha tud akkor segítsen barátjának, amiben csak tud! Legyen megértő és nyitott, higgye el, ezzel többet tud segíteni társának, semmint titokban elolvas dolgokat! Megnyugtatásul, a krónikus prosztata gyulladás nagy általánosságban nem fertőző kórkép.


        Kérdés: 2012. augusztus 12., 23:03; Megválaszolva: 2012. augusztus 13., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: