Merevedési zavar 23 évesen.

23 éves vagyok, mostanra körülbelül 5-6 prosztatagyulladáson vagyok túl, már a 3. óta a potenciám nagyon alacsonyan van. Szexet kívánom, de amint odakerülök mintha elmenne a kedvem... jelenleg is elvileg aktív a prosztata gyulladásom. De most nagyon enyhe. A merevedésem körülbelül 50%-os nap mint nap. A barátnőm nem panaszkodik, éppen behatolni még belehet vele, aztán szépen lassan pár perc eltelte után elpuhul és sokszor már befejezni se tudom az aktust. Ez általános problémámmá vált a prosztatagyulladások után. Mint írtam jelenleg is elvileg aktív a gyulladás, voltam a merevedési zavar miatt is orvosnál illetve most a prosztata miatt. Merevedési zavarnál a doktor úr annyit mondott, lelki panaszt gondol, miután már ennyi gyulladásom, negatívum ért félek a csalódástól. Jelenleg 10db-os Suprax (200mg) -t szedek, még 2 van belőle azonban semmit nem javult a merevedésem. Tehát mint írtam a fő problémám, kérdésem az általánossá vált merevedési zavaromra terjed ki. Reggelente merevedésem jelenleg ritkán van. 23 évesen már most ráléptem tán az impotencia felé vezető rögös útra? Most ha visszamegyek a doktor úrhoz félek megint annyit mond, lelki eredetű és ezzel mint látjuk, nem megyek sokra. Kérni fogom hogy vizsgáljon ki normálisan, teljesen, már ha ilyet lehet. Esetleg találkozott már ilyennel, van rá valami gyógymód? Lehetséges, hogy a sok gyulladás után már a prosztatám megnagyobbodott és ez okozza a gondot? Nem értem, hogy ha itt van mellettem barátnőm miért van az hogy kívánom őt, azonban ha lenézek a cerka meg sem moccan. Régebben orális kényeztetés esetén betonkemény volt, most azonban az sem segít. Teljes a kétségbeesésem! Még annyit fűznék hozzá, hogy sokszor fura érzés van a hólyagom körül, illetve ha ráfeszítek a hasizmomra, főként ott a hólyagkörül igyekezve befeszíteni irritációt érzek. Esetleg fájdalmat, nem mondom fájdalmasnak, de nem tartom normálisnak az érzést, nehéz leírni! Kérem segítsen!

Dr. Papos István válasza potenciazavar témában

A prosztatagyulladás kísérő tünete lehet a merevedési zavar. Természetesen a prosztatagyulladas kezelése fontos és a megfelelő kezelés hatására a merevedési panaszoknak is javulni kell. Amennyiben ez nem így van, akkor a kezelés nem megfelelő. A gyulladásra alkalmazott gyógyszerek mellett javasolt ilyen esetekben a foszfodieszteráz gátlók (pl. tadalafil) adása.

Kérdés: 2013. november 05., 20:24 ;Megválaszolva: 2013. november 12., 21:59
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedés nem teljes
Én azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy egy ideje azt vettem észre, nincs reggeli merevedésem, és amikor együtt vagyok a barátnőmmel, akkor...
merevedési zavar
Tisztelt Doktornő.Kérdésem, hogy 67 évesen természetes-e, az hogy nemi vágyam van és ejakuációm is, de merevedésem nincs? Előre köszönöm a...
22 évesen nem kívánom a szexet. Mi...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Sajnos úgy érzem, 22 éves fejjel egyre kevésbé és ritkábban kívánom a szexuális életet, mint korábban. ~17-20 éves...
Merevedési zavar
A barátommal, aki 23 éves szeretkezéshez készültünk. Ő már 5-6 hónapja nem volt nővel és én sem voltam jó régóta senkivel sem. Sajnos az aktusra...
Szexuális szorongás
Szexuális szorongásom van, így nincs merevségem amikor kellene. 24 éves vagyok, kétsége vagyok esve, 5 évig volt párkapcsolatom addig semmi gond nem...