Dr. Halla Gabriella

Dr. Halla Gabriella

Fogorvos
Bemutatkozás:

2014-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán.

Végzésem óta Igyekszem lépést tartani a fogászati anyagok, eljárások fejlődésével, szakirodalmat, esetbemutatásokat olvasni, és képezni magam. Erre kiváló alkalmam nyílt az elmúlt években a Dr Volom Esztétikai Fogászaton, ahol az esztétikus tömések, pótlások készítése, gyökérkezelés mellett a fogszorítás, horkolás terápiájának megismerésére is lehetőségem volt.

Munkám során mindig a maximumra törekszem, a páciensek esztétikai és funkcionális igényeit figyelembe véve, fontos számomra, hogy a pácienseim mosolyogva távozzanak, és ha több alkalommal is találkozunk, legközelebb már szorongásmentesen, vidáman térjenek vissza.

Diploma:
Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar (2014)

Rendelés:
Dr Volom Esztétikai Fogászat
Cím: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9.00-20.00
Elérhetőség: [email protected] illetve +36 1 214 3551 vagy +36 30 530 2606

Legutóbbi válaszai

Genny pukli a szem alatt

Kedves Kérdező! A duzzanat, amelyet a gyulladás miatt kialakult ödéma okoz, csak lassabban tűnik el az arcról, de pár nap alatt annak is le kell lappadnia. Ha korrekt módon gyökérkezelik a fogat, a jövőben nem kell hasonló problémáktól tartania. Üdvözlettel.

Fogászati műtét előtt

Kedves Kérdező! Minimális mennyiségben lehet, mivel az alkohol addigra lebomlik a szervezetben, de nagy tivornyázást semmi esetre sem javasolnék. ;) Üdvözlettel.

Lepedék a nyelven.

Kedves Kérdező! Szájzuhanyra szerelhető nyelvtisztító kefét javasolnék a problémára (Waterpik), viszont jó lenne az okát is kideríteni, nem tudom, hol vizsgálták ki, de mindenképp javasolnám az egyetemi oralis medicina tanszéket, hogy a végére járjanak a probléma forrásának, mert nem csak kórokozók okozhatnak hasonló elváltozásokat....

Szájszag

Kedves Kérdező! Az inzulinrezisztencia, esetlegesen kialakuló ketózis is okozhat kellemetlen szájszagot, illetve még nagyon sokféle anyagcsere probléma. Valószínűnek tartom, hogy a szájszag eredete nem fogászati eredetű, de gyakori szájzuhanyozással, félévente kúraszerűen alkalmazott klórhexidin tartalmú szerrel (2 héten át napi 2x Corsodyl...

Fogíny duzzanat

Kedves Kérdező! A fogsor valószínűleg irritálja a fogat körülvevő ínyt, elképzelhető, hogy kis fogínytasak is kialakult a fognál, melyet ki kell tisztítani. Azt javaslom, keresse fel fogorvosát, hogy a fogsort esetlegesen korrigálja, és az ínyproblémát megvizsgálja és szükség esetén kezelje. Üdvözlettel.