• Esélyeim missed ab után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Közel 38 évesen babát szeretnék. Két művi vetélésem volt fiatalon, egy szülés, és most egy szomorú missed ab. Két hónapot várok, és újrakezdem. Milyen esélyeim vannak? Szedjek-e Utrogestant, ha a ciklusom normális, és könnyen esek teherbe ( ált. 2-3 hónap védekezés nélkül)? Mivel az átlagosnál sokkal többet idegeskedek, szorongok, lelki segítséget is szeretnék igénybe venni. Van-e Bp-en ingyenes pszichológus tb. alapon, aki foglalkozna az esetemmel?

        Dr. Tömösváry Zoltán válasza a abotusz témában

        Tisztelt Hölgyem! 38 évesen, 3 vetélés után komplex kivizsgálásra van szüksége! Az esélyeket ezután lehet megmondani. A szükséges kezelést/gyógyszerelést is ez alapján kell eldönteni. A lelki okok is hozzájárulhatnak a sikertelenséghez, ezért én is támogatom a szakember bevonását, de sajnos inygenes pszichológust nem tudok ajánlani, esetleg másik fórumon érdeklődhet erről.


        Dr. Tömösváry Zoltán
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Tömösváry Zoltán
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 10., 06:57; Megválaszolva: 2011. június 14., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés