• Abortusz után terhességi tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy abortusz után egyből megszűnnek a terhességi tünetek? (hányinger, hányás, émelygés) mert azt tudom, hogy a mellfeszülés meg egy darabig tapasztalható. Válaszát előre is Köszönöm!

        Dr. Törő Bálint válasza a abortusz témában

        Tisztelt Kérdező! Az abortusz után a terhességi tünetek, mint mellfeszülés, hányinger általában már egy hét múlva megszűnnek. Üdvözlettel: Dr. Törő


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2015. május 24., 15:14; Megválaszolva: 2015. május 26., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: