Abortusz után terhességi tünetek

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy abortusz után egyből megszűnnek a terhességi tünetek? (hányinger, hányás, émelygés) mert azt tudom, hogy a mellfeszülés meg egy darabig tapasztalható. Válaszát előre is Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza abortusz témában

Tisztelt Kérdező!

Az abortusz után a terhességi tünetek, mint mellfeszülés, hányinger általában már egy hét múlva megszűnnek.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. május 24., 15:14; Megválaszolva: 2015. május 26., 23:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Abortusz
Jó napot azt szeretném kérdezni hogy abortusz után meddig tart a vérzés? 7 napja volt a beavatkozás
Abortusz után mennyi ideig normális...
Tisztelt doktor úr/ doktornő! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 2 nappal ezelőtt volt abortuszom, a terhesség 9. hetében jártam. A műtét...
missed ab után menstruáció
Április 9-én volt missed ab-om 10 hetesen. Utána vérzésem nem volt, minimális barnás folyás kb. 1 hétig. Lehetséges, hogy ma este, április 26-án ...
Terhességmegszakitás
Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! 31 éves vagyok, Németországban élek. Most tudtam meg hogy kb 4 hetes terhes vagyok. Nem szeretném most kifejteni, hogy...
Abortusz utáni kevés vérzés
Február 21-én volt abortuszom. Már előrehaladott volt, de "elhalt". A 14.hétnél jártam. Az orvosom is azt mondta, hogy hosszú idejű vérzésre kell...