• Méhkaparás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy éve hagytam abba a tri-regolt,amit 3 évig szedtem,azóta szeretnénk gyereket,még nincs,és semmilyen műtétem nem volt,idén január 31-ig,amikor miómát és polipot távolítottak el hysteroszkópiás eljárással. Minden rendben volt,csak a menzeszem nem jött meg,2 hónapi.Április 8.-án jött meg,mai napig tart.Nem fájdalmas nagyon,nem minden nap jön sok,barna alvadt vércsomókkal,a tegnap orvosnál voltam,újból,előtte is,de még nem kaptam kezelést.Terhességre is gyanakodott,mert a méhnyálkahártya vastagon van felépülve.De terhességi teszt negatív.Semmi különöst nem érzek,egy kis gyengeségen kívül.A tegnap óta Methergin,cseppeket szedek,amitől szédülök.a vérzésem ma mérsékelt,holnap ha még erős,azt mondta a doki,menni kell méhkaparásra.Az a kérdésem,ha nem vagyok nagyon rosszul,nem érdemes még várni?

        Dr. Deli Tamás válasza a küret témában

        Tisztelt Hölgyem! Orvosa Önt ismerve, minden lelet és információ birtokában döntött úgy, ahogy Ön leírta. Ezt én ezen az internetes úton nyilván nem fogom felülbírálni. Javaslom tehát, hogy kövesse orvosa utasítását.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 28., 15:35; Megválaszolva: 2011. május 02., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: