terhességmegszakítás utáni menstruáció?

Tisztelt Doktor úr/nő! December 17-én volt egy művi abortuszom, egy héttel ezelőtt, napra pontosan a műtét után 1 hónappal erős görcsölés következtében, de nem, vagy csak elvétve, barnás folyadékként jött meg a menstruációm, már ha annak lehet nevezni. A görcsölés nagyon erős volt a vérzés meg alig. Eddigiekhez képest nem is mondhatnám vérzésnek. Számít ez rendes mensturációnak, vagy nem? Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza abortusz, menstruáció témában

Tisztelt Kérdező!

Az abortus után pár ciklusnak el kell telni, hogy a méhnyálkahártya újra felépüljön és a terhességi hormonhatások után a ciklus visszaálljon a rendes kerékvágásba. Addig a menses a korábban megszokotthoz képest más jellegű lehet.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 27., 16:48; Megválaszolva: 2011. január 31., 21:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45