Abortusz után

abortusz után 3 nappal együtt voltam abarátommal elötte nem igazán véreztem de miután együtt voltam vele ez felerősödött és fürdésnél kiváncsiságból felnyultam a hüvelyembe, hogy megnézzem milyen belül, és heg szerünek éreztem belül a méhszájamat és elég nagy terjedelemben, ez normális abortusz után mert mielött együtt lettünk volna is megnéztem és nem volt ilyen nagy terjedelmű? a vérzésem elmulótt már csak barnás folyadék folyik viszont az kellemetlen szagú! Mi lehet a baj? Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza abortusz témában

Kedves hölgyem!

Egy nőgyógyászati kontrollvizsgálat feltétlenül javasolt, csak ezzel deríthető ki, hogy van-e probléma. Biztos elmondták önnek, hogy abortusz után 5-6 hétig ne éljen nemi életet, érdemes lett volna betartani, mert nagy a fertőzésveszély, és lehet, hogy most is fertőzés alakult ki! Jobban kellene vigyáznia saját magára.

Kérdés: 2011. január 10., 13:05; Megválaszolva: 2011. január 11., 08:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma