Síkosító vagy fertőzés?

Jó estét kívánok!

Szexuális együttlét alatt jelentkezik az égető érzés a hüvelyemben és a bemenet környékén, olyan mintha kidörzsölődne, mikor hozzá ér a párom nemi szerve, csípi a bőrfelületet. Nem viszket a hüvely, csak néha a szeméremajkak, de azok is ritkán. Nincsen rendellenes folyás, fogamzásgátlót szedek lassan 3 éve és 3 éve ugyanaz a partnerem. Egy-két másodpercre szúrást érzek a petefészkemben utána, és ennyi, marad az égető érzés.

Csak szeretkezésnél fáj nagyon, lehet, hogy síkosító kéne, vagy valami fertőzést kaptam el?

Köszönöm válaszát,

Ami

Dr. Fáklya Mónika válasza szeméremtest témában

Kedves Ami!

A gombás fertőzés gyakran okoz hasonló panaszokat, emiatt jó lenne egy vizsgálat. Nemcsak bő folyással járó gombás fertőzés van, lehetésges, hogy a kis mennyiségű váladék csak a hüvelyfalon látható, de ez is okoz panaszt.

 

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. április 04., 15:18 ;Megválaszolva: 2010. április 04., 15:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájdalmas csomó
T. Doktor Úr, Kb 1 évben egyszer vagy 2x előfordul olyan, hogy a kisajak és nagyajak közötti területen, középen tehát nem a hüvely bemenetnél...
Segítsen kérem
12 éves lány vagyok. a nemi szervemből hátúl ki áll valami és egy púp szerű valami van rajta. anyukámnak sem merek róla beszélni.de ha megyek akkor...
Szeméremajkon lévő pattanás szerű...
Üdv! Tudom hogy már szőrtüszőgyulladással kapcsolatosan tettek fel kérdést, de az én problémám eltérőbb.Sokszor találkoztam már...
Hogyan gyógyítható II.
Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! Válaszát megkaptam, melyet ezúton is köszönök. A mintavételem eredménye szerencsére teljesen negatív lett! Mivel ez...
Szeméremajkak viszketése
Egy ideje viszket már.Eleinte nagyon rossz volt, aztán a nizorál kenőcs hatására kb.3 napra elmult, de egy ideje ismét viszketget.borotváláskor...