• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Többször rosszullétek jöttek rám miután rájöttem mi okozza a rosszulléteimet. Egy 1 hónapos tampont távolítottam el a hüvelyemből, utána lehetőségem adódott végre elmenni az orvoshoz, aki több helyre adott beutalót, valamint magasvérnyomást állapított meg (140 körüli érték), erre szedek vérnyomáscsökkentőt. Ezek közül a vérképben semmi eltérőt nem találtak,és a belgyógyászaton sem a nőgyógyász antibiotikumot és Betadin hüvelykúpot írt fel, megtapogatva a hüvelyt semmi eltérőt nem tapasztalt én azonban érzem azt hogy a méhszájam egyszer rövidebb egyszer hosszabb, mindig más alakot vesz fel, gyógyszeres kezelés előtt pedig teljesen nagy volt mintha bedagadt volna, enyhén vérzik és jelenleg romlott tejre emlékeztető szagú hüvelyfolyásom van. A nőgyógyászom eléggé elbagatelizálta, azt mondta idézem "ennél sokkal súlyosabb betegekeink is vannak nem érti miért kell ennyi kiviszgálásra még mennem" probiotikumot sem írt fel, de mivel hasmenésem lett az antibiotikum kúra után ezért azt is vettem a gyógyszertárban. Mivel bizonytalan vagyok és nem akarok felesleges köröket futni, ugyan már egész jól érzem magam, de van amikor még mindig nagyon álmos leszek napközben, enyhe szédülésekkel Öntől kérdezem, hogy mit tegyek? Válaszát megköszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Vegyük külön a hüvelyi és az általános rosszullét problémát, mert nem valószínű hogy összefüggnek.Teremtsünk végleg rendet a hüvelyben, ha még van panasz. Írasson fel 10 db. CNS nevű hüvelykúpot akár a körzeti orvossal. 10 egymást követő este helyezzen egyet magasra hüvelyébe, vérző napok kihagyandók. Bármely maradék kórokozó, ha volt még lent, elpusztult ettől, sajnos a maradék hasznos tejsavbaktériumok is. Őket azonnal vissza kell telepíteni, majd hosszú távon gondozni, hogy többé ne legyen hüvelyi fertőzése. Azaz,vegyen recept nélkül hüvelyi probiotikumot, többféle van, bízza a patikusra, majd 5 napig egyet, utána heti hármat,majd heti kettőt, végül hónapokig heti egyet helyezzen fel. Nem lesz többé hüvelyi problémája, persze tampont ne felejtsen fent.A rosszullétes tünetek, ha nem változnak, további belgyógyász odafigyelést igényelnek.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 03., 14:30; Megválaszolva: 2019. július 04., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: