Méhnyakgyulladás

Tisztelt Doktor ÚR! Hónapok óta fennálló problémámmal fordulok Önhöz. Véres gennyes folyásom van egy ideje. Kaptam rá antibiotikumot, pár napra hatására megszűnt. Orvosnál tett utolsó látogatásomnál méhnyakgyulladást állapítottak meg. cytologia eredményig macmiror hüvelykrémet, illetve lágy hüvelykapszulát kaptam. Két napja használom, de ugyanúgy van a gennyes véres folyás, kérdésem, hogy megfog szűnni Ön szerint? Türelmetlen vagyok Illetve az orvos csinált valami ecetsavval kacsalatos valamit, amely negatív lett, az mit jelent? Okozhatja rosszindulatú dolog a méhnyakgyulladást? Nagyon félek az eredménytől! Válaszát előre is köszönöm. Üdv: Ancsa

Dr. Szalóczy Péter válasza nyakcsatorna gyulladás témában

Kedves Ancsa! Csak makacs kórokozó általi gyulladásról van szó, amely a nyakcsatorna érintettsége miatt, lévén mirigyhámsejt bélése, bővebb folyással jár. A gond az, hogy a kívánatos védő tejsav baktériumok a kezelésre ugyan úgy elpusztulnak és a végén a védtelen hüvelyt bármely újra megszállhatja. Ezért, az utolsó gyógyszeres naptól valamelyik hüvelyi protexint használja folytatólag, olvassa el a használati utasítást. Ma már sokféle van, próbálja a Lactofeel nevűnyakcsatorna gyulladást. Valamennyi recept nélkül kapható a patikákban.

Kérdés: 2016. január 14., 16:00; Megválaszolva: 2016. január 14., 18:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...