Lombikbébi

Kedves Doktor úr! Lombik programon veszünk részt férjemmel február 2-án volt a második beültetésem. A férjemnek kevés a spermaszáma. A hcg szintem 511 volt, volt egy nagyon kevés vérzésem, ami az előző beültetés utáni vérzésemhez képest kevés volt. Ultrogestan 3×2, ovitrelle heti fél. Ma voltam ultrahangon az orvosom nem látott terhességet. Azt mondta vagy elment vagy méhen kívüli a terhesség. Az volna a kérdésem ilyen magas számnál ez lehetséges? Hogy mind kellő elmenjen vagy méhen kívüli legyen a terhesség? válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Lombikbébi témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, ismételjék meg a béta HCG vizsgálatot a napokban.

Sok mindenre választ adhat.

Ultrahang vizsgálatnál a 3-4-ik héten látunk kezdetleges/iniciális/ petezsákot.

A szivcső pulzálását a 6. héten.

Nem irta, hogy milyen vastag volt a méh nyálkahártya? / 10 mm felett már lehet gyanu a terhességre /

Nagyon fontos, hogy most psychésen tartsa Magát! Persze megértem -nehéz!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 24., 12:14; Megválaszolva: 2015. március 24., 15:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lombik
tisztelt illetékes.39 éves nö vagyok.2.lombik programunkban vagyunk jelenleg. szeretnék érdeklődni milyen vitamint lenne érdemes szednem amivel a...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés