• Fülviszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr! Hetek óta egyre jobban viszket mindkét fülem, gégész szerint allergiától., ennek ellenére sem tablettától, sem szteroidos orrspraytól nem múlik, sőt egyre rosszabb. Kipróbáltam az interneten talált módszert, (paraffinolajos csöpögtetés) majd patikus tanácsára Canesten oldatot kezdtem csöpögtetni, semmi nem használ. Az orvos szabadságon van, bár legutóbb sem nézett bele a fülembe. Most már ott tartok, hogy a viszketés az elviselhetelenségig fokozódott, szinte már fáj. Tovább terjedt az egész testemre, Úgy érzem mintha a belső szerveim is viszketnének (gyomrom, májam stb.) Elviselhetelen, ordítani szeretnék kínomban. Ráadásul egy tavaszi megfázást követően két hónapig nem éreztem szagokat és ízeket,mostanában pedig mindennek furcsa vegyszer szaga és íze van. Általánosságban is betegnek érzem magam. Háziorvosnál is voltam, labor leleten különösebb eltérés nincs. Nem tudom hová forduljak?

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a viszketés témában

        Kedves Kérdező! Lehet, hogy nem a megfelelő antiallergias szert szedi, váltani kellene, ezt háziorvosa illetve fülész teheti meg. Emellett próbálkozhat alternatív gyógymódokkal is, illetve megpróbálhat bizonyos ételeket kihagyni, hogy megállapítsa, melyik okozhat allergiat esetleg olyan kozmetikum, melyet nem rég óta használ. Kérje háziorvosa segítségét.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 29., 14:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: