Bal oldali szem, arc és száj rángás

Tisztelt Doktor/Doktornő! Hónapok óta tartó problémával fordulok önökhöz.2008 tavaszán egy értágulatot diagnosztizáltak az agyam bal oldalán.Gyakran fájt a fejem, erősen, alig tudtam csillapítani a fájdalmam, illetve szédülés is társult hozzá.Sokszor ájulás érzettel, pár pillanatra elsötétült minden, de nem ájultam el.Ez kb. 1 évig tartott.Nem hozták összefüggésbe az agyértágulatommal.De közbe elkezdett a bal oldali arcom remegni, rángni. A szemem rágás közben hunyorog, ráng. Az arcom is, illetve a szám lefelé konyul.Ezzel elmentem ideggyógyászatra, azt mondta a doktornő, hogy b vitamin hiány.Írt fel 10 injekciót, amiből 8-at vettem fel, de nem javult a helyzet.Nagyon zavar, mert mindenki észreveszi.Nem merek mások előtt enni, mert akkor fokozottabban történik.Igaz, rengeteg stressz, trauma ért az utolsó 2 évben.Nem tudom, mi okozza.De az ideggyógyász mindig csak a b vitaminra fogja a dolgot. Mit tehetnék? Mi lehet ez? Kérem segítsenek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a izomrángás témában

Kedves Kérdező! A B-vitamin nem valószínű, hogy megoldja ezt a dolgot. Ismételt neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, a háttérben esetleges epilepsziás mechanizmus kizárására. Ha ez nem igazolódik, akkor pszichiátriai vizsgálatot javasolnék, mert akkor valószínűleg TIC-ről van szó.

Kérdés: 2011. június 16., 17:56; Megválaszolva: 2011. június 19., 14:50
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés