• Égő érzés a lábon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár napja bal lábszáramon alul, a sípcsont csont fölött egy tenyérnyi nagyságú helyen folyamatosan erős égő érzést érzek. (Pihenéskor nem enyhül, járáskor nem fokozódik.) Olyan mintha forró vízben lenne, nagyon kellemetlen. Kívülről nem meleg a bőrfelület, nem duzzadt, nem piros, nyomásra olyan, mintha izomláz lenne. Korábban is volt már ilyen, de pár nap után elmúlt. Most jóval erősebben érzem, mint akkor. Mi lehet ez? Semmilyen betegségem nincs - tudtommal .

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a égő fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel az ezt a bőrterületet ellátó érzőideg károsodásáról, nyomódásáról lehet szó a térd magasságában, mely időnként visszatérő tüneteket okoz. nem szteroid fájdalomcsillapító kenőcs és gyógyszer jó hatású szokott lenni, vagy ha ezek nem segítenek, neurológiai vizsgálatot javasolnék.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 14., 13:07; Megválaszolva: 2011. március 15., 17:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés