• Hypodenzitas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném megtudni hogy a kis agyban találtak 1.5cm es hypodenzitas és hogy mire számithatok sulyos e vagy egyáltalán mitis jelent ez előre is köszönöm..

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A hypodenzitas önmagában azt jelenti, hogy a kisagy állományában van valamilyen elváltozás, melynek CT képen való megjelenése eltér a normális szerkezetétől. Ez többféle ok miatt alakulhatott ki, igazából a panaszai nélkül nehéz válaszolni arra, hogy mi lehet ez. Általában hypodens elváltozást okozhat vérellátási zavar miatti agyi infarctus, érfejlődési zavar, agyi cysta, tályog illetve daganatos elváltozás is. neurológusával beszélje meg a részleteket, ő vizsgálta Önt és Ő ismeri a panaszait.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 07., 10:59; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés