Stressz vagy komoly betegség?

kedves dr nő-úr! megpróbálok rövid lenni, bár nagyon sok tünetem van amit nem értek, és senki nem hisz nekem, mert aztmondják-ó ez csak a stressz(3 gyermekem van 1-3-6-évesek.)igazábol 2008 tól kezdődtek azthittem a terhesség miatt van de nem múltak el máig sem.rettenetesen fáj néha a tarkóm a vállam nyakam.ilyenkor eléggé szédülök, a hirtelen fejmozdulatokat jobbra-balra nézés nem is merem.sött olyan is volt már, hogy elösször rámtör a gyengeség, mejd ha lefekszem jobb oldalra ha hajtom a fejem iszonyatosan szédültem.párszor homlok tájt olyan érzés van mintha fejpánt lenne rajtam.volt hogy kisebb mozgás mint pl(mosogatás)ugy vert a szivem mintha futottam volna.néha eléggé ingatag a járásom, ugy vettem észre hogy az egyensújom sem nagyon jo.bárhova mentem háziorvos a sürgőségi, mind azt mondták ez pánik szerű, igaz hogy gyermekeim eléggé aktívík, a napi gondok, stb de én nem hinném hogy ezek a tünetek stressz okozói.mert én szeretnék olyan anyuka lenni aki jól érzi magát nem retteg attol már ennyi éve hogy esetleg rákos, hogy agydaganatom van.(néha ugy érzem össze akarnak rogyni a lábaim)szeretek ugy felébredni hogy már reggel észreveszem mikor kikelek az ágyból hogy nem szédülök..jol érzem magam, és akkor elég jol vagyok.de legtöbbször sajnos nem.már teljesen kikészülök.a férjemmel ios elég sokat veszekszünk mert szerinte semmi bajom csak beképszelek mindent.de azt senki nem tudja min megyek át.a háziorvos elküldött ideg gyógyászhoz tény jo esett vele beszélgetni mert sok minden nyomta aszivem föleg ezek a dolgaim.ő felajánlotta hogy ir nyugtatót és hangulat javítot.visszautasítottam mert nem szeretek gyógyszereket szedni pláne nem ilyeneket.napközben egyedül vagyok a kis gyermekeimmel nem szeretnék ilyen gyógyszerek hatása alatt lenni és függö sem szeretnék lenni! magamról annyit még hogy elég ingerlékeny vagyok, türelmetlen de ugyérzem ha kiderülne hogy nincs komoly baj mindezek meegszünnének mertr az embert csak felörli ez az egész hogy nemtudja mi baja.ön mit tanácsolna? merre forddulhatnék? hogy érhetném el azokat a kivizsgálásokat amiből kiderülne hogy nincs rákom vagy agydaganatom.ezek esetleg vérvételből kimutathatók? kérem ne nézzen bolondnek, mert senki nem hisz nekem nem szeretnék bele bolondulni ebbe a tudatlanságba! szeretnék boldog lenni már végre! és teljes anyjuk lenni a gyermekeimnek!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

Kedves Kérdező!

A szédülésnek, és a fejfájásnak a leírás alapján egy olyan okára gondoltam, amikor a nyakizomk görcsössége okozza a problémát. Ebben az segíthet, ha masszázsra jár, esetleg izomlazítót szed, nyakizom-erősítő gyakorlatokat végez. Ha ez pár hét alatt nem segít, akkor bizony részletes kivizsgálás szükséges, ez ügyben háziorvosa fog tudni segíteni, ugynias szóba jöhet még neurológiai, fül-orr-gégészeti ok is. És természetesen ha szervi eltérés nem igazolódik, akkor pszichés okra gondolunk.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 02., 08:56; Megválaszolva: 2010. március 02., 08:56
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú