érzékeny halánték

Tisztelt doktor Úr/Hölgy!

Pár napja a bal oldali halántékomon van egy érzékeny pont.Olyan érzés amikor hozzáérek, mint ha beütöttem volna(csak akkor érzem ha kitapintom). A halántékom körül pedig fura érzés mikor megérintem a bőröm.Pontosan nem tudom leírni, de olyasmi mint amikor a fogínyembe adott érzéstelenítő hatása kezd elmúlni és akkor érek az arcomhoz.

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a érzékenység témában

Kedves Kérdező!

Nagy valószínűséggel az adott területet ellátó érző ideg kisfokú bántalmáról lehet szó, ami előfordulhat az ideg átmeneti nyomódása után, ez lehet pl. elfekvéstől szemüveg viseléstől. Ez magától szűnik, teendő nincs vele. Ne nyomkodja, mert az csak ronthat rajta! Ha 2-3 héten belül nem javul, vagy kiterjedtebbé válik, forduljon ideggyógyászhoz.

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2010. február 20., 12:55; Megválaszolva: 2010. február 20., 12:55
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú