Néhány napja szédülni kezdtem

Néhány napja szédülni kezdtem. Reggel arra riadtam fel hogy iszonyatosan szédülök. Ez azóta is minden nap visszatér. Ha leteszem a fejem rögtön szédülni kezdek. Különösen ha az egyik irányba fordulok. A másik oldalon egész tűrhető, így néhány napja csak azon az oldalamon merek aludni. Ráadásul néha nap közben is szédülni kezdek. Különösön ha hátra hajtom a fejem. Már előre félek ha jön az este, hogy le kell tennem a fejem és újra szédülni kezdek.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

Kedves Kérdező!

Önnek nagy valószínűséggel úgynevezett rohamokban jelentkező, jóindulatú szédülése van, melynek hátterében a belsőfülben lévő egyensúlyozó szerv túlérzékenysége áll. A legjobb kezelés a hozzászoktatás, ami azt jelenti egyre növekvő ideig ki kell tartani azt a fejhelyzetet amely szédülést provokál, ezzel kioltja az erre jelentkező választ. Naponta többször ismételve a torna hatásosabb.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. május 27., 10:12; Megválaszolva: 2011. október 04., 10:18
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú