Nolicin mellékhatása

Három napig szedte a feleségem húgyúti fertőzésre a Nolicint. Fülzúgás és egyensúlyzavar lépett fel nála. Több mint egy hete abbahagyta de a tünetek nem múltak el. Lehet vmiféle maradandó idegrendszeri károsodás? Mi a teendő? Tisztelettel Buzogány Károly

Dr. Fehér Gergely válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Néhány mondat alapján nehéz érdemben bármit is nyilatkozni. Célszerű lenne első körben a háziorvossal egyeztetni, a fentiek alapján maximum találgatni tudnék.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. október 23., 17:40; Megválaszolva: 2021. október 23., 21:31
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR vizsgálat eredménye
Vertigo szédülés , fejbőr...
Szédülés rohamok mitől lehetnek?
Koponya MR
Szédüléses panasz