Szputnyik vakcina

Kedves Doktor Ur! 1 ev utan ujra elojott a BPPV a mult penteken. Azota is eleg rosszul vagyok. Hanyas szedules es minden ami ezzel jar. A jovoheten kapnam a 2. Szputnyik oltasomat. On szerint megkaphatom? Elore is koszonom a valaszat! Udvozlettel: Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

A BPPV inkább kellemetlen állapot, mint (krónikus) betegség. A vakcinát nyugodtan megkaphatja.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. április 26., 09:34; Megválaszolva: 2021. április 28., 09:32
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.
Mitől lehet?
Mr lelet kiértékelése
Tisztelt Doktor Úr! Szédülés, és gyakori rosszullétek miatt voltam koponya mr viszgálaton. Aminek az eredménye: Frontalis periventricularis jelzavar...