• Izomrángás, izomfájdalom, izületi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt webbeteg szakértő! Kb. Másfél hónapja tapasztalok magamon testszerte izomrángásokat. Gyakorlatilag a testem minden részén. Ezek nem folyamatosak, van hogy órákig semmi, aztán valahol beráng. Emellett néha fájnak az izmaim, combomban, alkarban. Néha a vállam, izületeim is fájnak. Nem durva fájdalom, és hamar múlik. Gyenge nem vagyok. Neurológusnál jártam, a fizikálus kivizsg. Negatív volt, nem kellett semmi más további vizsgálat. Labarok készültek, minden negatív. Azért mg-t, calciumot szedek. A tünetek viszont nem múlnak. Érdeklődnék, hogy mi okozhatja ezt az állapotot. Persze leginkább ahydaganattól, ill. Als betegségtől tartok. Lehet esetleg valami immunológiai folyamat? Milyen vizsgálatokat érdemes még elvégeztetnem? Várom válaszát! Köszönettel.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a izomrángás témában

        Kedves Kérdező! Mint írja, a neurológus megvizsgálta, és nem talált eltérést.Egyelőre szedje tovább a táplálék kiegészítőket,végezzen könnyű tornát. Fél év múlva, amennyiben még fennállnak a panaszok, ismét vizsgáltassa meg magát a neurológussal. Ha szükségesnek látszik, a szakorvos tovább fogja küldeni a megfelelő helyre.Ha negatívak a vizsgálati eredmények,felmerül a pszichés eredet is, ezzel is érdemes foglalkozni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. július 30., 22:56; Megválaszolva: 2020. augusztus 01., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.