Izomrángás, izomfájdalom

Kedves Doktornő! Par hete írtam Önnek látható izomrángásokkal kapcsolatban, melyek testszerte jelentkeznek, és izomfeszülés, izomfájdalommal társulnak. A terhelést bírom, izomgyengeség nincs. Azóta voltam neurológusnál, aki nem gondolja ezt neurológiai problémának, fizikális vizsgálat történt, lényegében kizárta az izombetegség lehetőségét. Labort kért, metabolikus okokra gyanakszik.Szedek milgammát, magnéziumot, calciumot. Ennek ellenére tüneteim fennállnak, talán az izomrángás ritkul, enyhül. A kérdésem az lenne, hogy ön sem tartaná szükségesnek további műszeres vizsgálatok elvégzését neg. Fizikális vizsgálat és a fenti tünetek esetén? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a izomrángás témában

Kedves Kérdező! Nincs okom megkérdőjelezni az Önt vizsgáló orvos véleményét.Ez az oldal nem pótolhatja 100 százalékosan a személyes betegvizsgálat lehetőségét.Ha bármi anyagcserezavar fennáll, azt a labor leletek nyilván igazolni fogják.Szerencsére,-mint írja is,- csökkennek a panaszai,remélhetőleg hamarosan meg is szűnnek majd. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. július 14., 11:10; Megválaszolva: 2020. július 15., 06:00
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Sm -tanács kérés
Tisztelt Doktornő! 2009februárja óta igazolt SM betegségem van. Ami látóideg gyulladással kezdődött. Kaptam akkoriban rebifet-et illetve avonexet...
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés